YRITYSLIIGA 2024 OSAKILPAILUIDEN TULOSSEURANTA

Osakilpailu 3/6 (15.5.2024)

Kevätkauden viimeiseen eli kolmanteen osakilpailuun saatiin mukavat 10 osallistujaa. Goforella pääsi ensimmäistä kertaa kisailemaan tänä vuonan ja otti niukasti ykkös sijan osakilpailussa Insinööritoimisto Kurosen edestä (pitkään tilanne oli tasan).  Meisman tuli toisen kerran peräkkäin kolmanneksi ja Novatron neljänneksi noussen samalla kokonaistilanteen kärkeen. Kokonaistilanne on kesätauolle lähdettäessä hyvin jännittävä. Lähes kaikilla on vielä mahdollisuus voittoon, joten syksylle jää paljon jännitettävää.

Osakilpailu 2/6 (16.4.2024)

Toiseen osakilpailuun tuli valitettavan vähän osallistujia (7 kpl), mutta onneksi lähes kaikista yrityksistä oli edustaja ja näin osakilpailusta tuli mielekäs kisailu. Tällä kertaa Novatron vei voiton ja nousi samalla kokonaistilanteessa johtoon. Kiitos osallistujille ja toivottavasti kevään viimeiseen kolmanteen osakilpailuun saadaan lisää osallistujia mukaan. Kaikilla on vielä hyvä mahdollisuus menestyä.

Osakilpailu 1/6 (20.3.2024)

Yritysliiga saatiin aloitettua maaliskuussa ja ensimmäiseen osakilpailuun tuli mukavat 10 osallistujaa. Tarjolla oli Hart-Sportia ja Berliinin munkkeja tarjoiluna. Uutena yrityksenä Pirkanmaan Finanssi vei hienosti heti ensimmäisessä kilpailussa osakilpailun voiton. Toiseksi tuli Vilkas ja kolmanneksi Novatron. Kiitos osallistujille ja ennen kesää on vielä kaksi osakilpailua jäljellä sekä syksyllä kolme.

YRITYSLIIGA 2023 OSAKILPAILUIDEN TULOSSEURANTA

Osakilpailu 8/8 (22.11.2023)

Yritysliiga 2023 saatiin päätökseen yhdeksän pelaajan voimin. Huono keli saattoi hieman vähentää osallistujia, mutta pienemmällä porukalla saatiin osakilpailu hienosti vedettyä kuitenkin läpi. Gofore oli varmistanut jo viime kerralla koko yritysliigan saaden haltuunsa vuoden ajaksi hienon kiertopalkinnon. Osakilpailussa ensimmäistä kertaa Valmet voitti osakilpailun saaden sponsorimme Moidogamesin hankkiman lahjakortin.

Osakilpailu 7/8 (31.10.2023)

Huonosta kelistä huolimatta seitsemänteen osakilpailuun tuli mukavat 11 osallistujaa. Tällä kertaa Novatron vei ensimmäistä kertaa voiton. Arc Flame tuli toiseksi ja Meisman sai vuoden parhaan tuloksen sijoittumalla kolmanneksi. Vaikka Gofore ei tällä kertaa pärjännyt, niin Gofore farmisti kuitenkin yritysliiga 2023 voiton, sillä Arc Flamen olisi pitänyt voittaa tämä osakilpailu. Viimeisessä osakilpailussa kamppaillaankin näin lopuista palkintosijoista 2-4 joista kilpailevat vielä Arc Flame, A. Kuronen, Vilkas ja Novatron. Jännitystä siis vielä riittää!

Osakilpailu 6/8 (25.9.2023)

Kuudenteen osakilpailuun tuli mukavat 12 osallistujaa. Meismanilta tuli ensimmäisen kerran kaksi osallistujaa. Tällä kertaa ensimmäinen ja kuudes sija eivät ratkenneet varsinaisen kisan aikana. Ykkössija päätettiin ratkaista ylimääräisellä pelillä KISS-flipperillä. Gofore vei voiton ja vankisti ykkössijaa siten, että vain Arc Flame voi päästä tasoihin voittamalla kaksi seuraavaa osakilpailua. Kuudennen sijan osalta ei lisäpeliä pelattu ja kummatkin saivat 5 pistettä.

Osakilpailu 5/8 (30.8.2023)

Viidenteen osakilpailuun meinasi tulla jopa 14 osallistujaa, mutta viime hetkellä tuli sairastumisia, ym. poissaoloja, jotka verottivat hieman osallistujamäärää, joka oli 10 osallistujaa. Gofore voitti osakilpailun ja säilytti 6 pisteen erolla kokonaiskilpailussa ensimmäisen sijan. Oxana tuli ensimmäistä kertaa toiseksi ja nousi kokonaistilanteessa neljänneksi. Erot neljän parhaan kesken ovat melko pieniä ja loppuvuoden osakilpailuissa voi tapahtua vielä vaikka mitä.

Osakilpailu 4/8 (25.4.2023)

Neljänteen osakilpailuun tuli 11 osallistujaa. Tapparan finaalipeli, jalkapallo ja pari sairastumista verottivat hieman osallistujia, mutta ihan ok määrä kuitenkin. Perinteisesti kevätkauden viimeinen osakilpailu ja vuoden lopun finaaliin olimme varanneet palkinnot kolmelle parhaalle. Lisäksi sponsorimme Moidogames jakoi neljä elokuvalippua joista kaksi jaettiin osallistujien kesken ja kaksi sai voittaja. Tällä kertaa Vilkas oli paras ja sai kaksi leffalippua pokaalin lisäksi. Vilkas on osallistunut vasta kahteen osakilpailuun ja kummastakin on tuloksena vahva sijoitus. Arcflame tuli toiseksi nousten kolmannelle sijalle kokonaistilanteessa. Insinööritoimisto A. Kuronen otti kolmannen sijan ja säilytti kokonaistilanteessa toisen sijan. Lisäksi Kuroselle osui arpaonni ja kaksi leffalippua. Nyt edessä on kesätauko ja yritysliigaa jatketaan 30.8.2023. Tällöin on viimeinen mahdollisuus uusille firmoille osallistua yritysliigaan. Yritysliigassa neljästä parhaasta osakilpailusta lasketaan tulokset yhteen ja syyskaudella on jäljellä neljä osakilpailua.

Osakilpailu 3/8 (20.3.2023)

Kolmanteen osakilpailuun tuli 11 osallistujaa. Jääkiekkopelit hieman verottivat osallistujia, mutta ihan mukavasti oli pelaajia paikalla. Gofore vei ensimmäistä kertaa täyden potin ja tämän myötä siirtyi myös kokonaistilanteessa johtoon. Vilkas avasi pistetilanteen osallistumalla ensimmäistä kertaa liigaan ja heti tuli toinen sija. Insinööritoimisto Kuronen tuli kolmanneksi ja toisena kokonaistilanteessa.

Osakilpailu 2/8 (15.2.2023)

Toiseen osakilpailuun tuli mukavat 12 osallistujaa ja kaksi uutta firmaa (Valmet ja Novatron) tulivat kisailemaan. Osakilpailun voitti Insinööritoimisto A. Kuronen, toisen sijan jakoivat Gofore ja Novatron, Valmet tuli hienosti neljänneksi. Uusilta tulijoilta hyvä alku ja kokonaistilanne on myös hyvin tasainen.

 

Osakilpailu 1/8 (24.1.2023)

Yritysliigan avaukseen tuli kohtuulliset 10 osallistujaa seitsemästä eri firmasta. Voiton vei viime vuonna jo hyvin pärjännyt ArcFlame, toiseksi tuli viime vuoden syyskaudella uutena firmana mukaan tullut Gofore, joka sai toistaiseksi parhaan sijoituksen osakilpailuissa. Kolmannen sijan jakoivat Moidogames ja Erkeme. Tämä on ensimmäinen kerta, kun tulee jaettu sija, joten kummallekin tulee kolmannen sijan mukaiset 7 pistettä. Tämä oli hyvä startti ja vielä mahtuu uusia firmoja huhtikuuhun saakka mukaan yritysliigaan.

 

YRITYSLIIGA 2022 OSAKILPAILUIDEN TULOSSEURANTA

Osakilpailu 8/8 (23.11.2022)

Viimeinen osakilpailu sai kohtuullisesti väkeä liikkeelle. Viime osakilpailussa jo voiton varmistanut Eminenssi / Sami oli tässäkin osakilpailussa ykkönen ja näin lunasti ansaitusti koko liigan voiton. Kiertopalkinto on näin Eminenssillä vuoden 2023 kesään saakka, jonka jälkeen se tulee Ikuri Arcadelle näytille. Vilkas tuli osakilpailussa toiseksi ja nosti näin pisteitä, mutta jäi kolmannesta sijasta kokonaispisteissä kolmen pisteen verran jääden kokonaistilanteessa neljänneksi. A. Kuronen tuli kolmanneksi ja näin varmisti näin toisen sijan kokonaiskilpailussa. Arc Flame jäi tällä kertaa kuudenneksi, jolla heltisi kokonaiskilpailussa yhden pisteen erolla kolmas sija. Nousu toiselle sijalle olisi edellyttänyt tässä osakilpailussa kolmatta tai parempaa sijoitusta. Kesken kautta mukaan tullut Gofore ehti hienosti saamaan neljä osallistumista ja tästä osakilpailusta neljännen sijan. Näillä pisteillä tuli kokonaiskilpailussa sija viisi. Osakilpailun lopussa Palkintotehdas jakoi kiertopalkinnon voittajalle sekä sijoille 2-4 pokaalit. Moidogames antoi sponsorilahjana lahjakortin, joka jaettiin kaikkien viimeiseen osakilpailuun osallistuneiden kesken ja arpaonni osui tällä kertaa Goforelle. Kiitos kaikille osallistuneille vuoden 2022 liigasta ja tervetuloa uudelleen vuonna 2023.

Osakilpailu 7/8 (25.10.2022)

Kauden toiseksi viimeiseen osakilpailuun osallistui mukavat 11 osallistujaa. Eminenssin voittoputki katkesi, kun ArcFlame otti kauden toisen voiton ja kiilasi mukaan palkintokamppailuun. Eminenssi tuli hienosti toiseksi ja uusin firma Gofore parantaa kerta kerralta ottaen jos sijat kolme ja neljä. Viimeiseen osakilpailuun jääkin nyt jännitystä hopean ja pronssin osalta. Toivokaamme runsasta osallistumista kauden päätökseen KE 23.11.2022.

Osakilpailu 6/8 (28.9.2022)

Syyskauden toinen osakilpailu ei kerännyt kovin paljoa osallistujia, mutta jännitysmomentti tuli siitä varmistaako Eminenssi yritysliigan voiton ja varmistihan se. Sami voitti jälleen osakilpailun ja vei tasapisteisiin pääsyn mahdollisuuden Arc Flamelta. Onnittelut jo tässä vaiheessa Eminenssille, mutta muista sijoista kamppailu jatkuu seuraavilla kerroilla.

Osakilpailu 5/8 (6.9.2022)

Syyskausi alkoi upeasti. Saimme ennätysmäärän osallistujia (13 kpl) ja yhden uuden firman mukaan. Tuttuun tapaan Eminenssi voitti jo neljännen kerran eli Eminenssin voittoa voi enää horjuttaa Arc Flame voittamalla seuraavat kolme osakilpailua jolloin tilanne olisi tasan. Jännitystä riittää kuitenkin muissa sijoituksissa, joten vielä kolme kiinnostavaa osakilpailua on jäljellä.

 

Osakilpailu 4/8 (31.5.2022)

Peruutukset ja sairastumiset aiheuttivat tilanteen, missä osallistujia oli vain 5. Kisa kuitenkin pidettiin sovitusti ja Eminenssi jatkoi voittokulkua. Koko kauden aikana määrääviä osakilpailuja on neljä, joten syksyllä pidettävien neljän osakilpailun osalta on vielä mahdollisuus ottaa uusia yrityksiä mukaan yritysliigaan. Tämä olisikin toivottavaa, että saataisiin osakilpailuihin 10 osallistujan minimimäärä jatkossa.

 

Osakilpailu 3/8 (4.5.2022)

Tilaisuuteen saatiin ennätykselliset 12 osallistujaa. Eminenssi ja Vilkas olivat aivan tasoissa kärjessä, mutta Eminenssi vei voiton toista kertaa peräkkäin.

Osakilpailu 2/8 (5.4.2022)

Tilaisuuteen saatiin 10 osallistujaa. Eminenssi palasi vuoden tauon jälkeen takaisin yritysliigaan ja otti heti ykköspaikan tiukassa kisassa.

Osakilpailu 1/8 (9.3.2022)

Tilaisuuteen saatiin kohtuulliset 9 osallistujaa sekä kaksi uutta firmaa viime vuoteen nähden. Pari joutui perumaan osallistumisen, mutta toiseen osakilpailuun onkin sitten odotettavissa reilusti enemmän osallistujia. Koska firmoja oli vain 6 kpl, niin jokainen tienasi pisteitä.