Voit tilata yksityistilaisuuksiin tarjoiluja tai tuoda omat tarjottavat mukana (myös alkoholit). Käytössäsi on pelihallin takahuoneessa iso pöytä tarjoiluille, pari apupöytää sekä oma jääkaappi. Myös baaritiski pelihallin puolella on käytettävissä. Kerralla syömään mahtuu noin hyvin 10 henkilöä ja maksimissaan 15 henkilöä. Tarjoiluvaihtoehdot ovat seuraavat:
– Ikuri Arcaden omasta kahvilasta pientä suolaista purtavaa: (Fazerin herkulliset Berliinin munkit L = 2,2 euroa/kpl , lihapiirakat/vege piirakat/Billys Pizzat = 3 euroa/kpl,  mutakakku jäätelöllä L G =  3 euroa/kpl, limut = 1,5 euroa/kpl, jäätelötuutit = 1,5 euroa/kpl)
– Kahvi ja keksit kuuluvat hintaan kolmen tunnin ja pidempiin tilaisuuksiin. Kahden tunnin tilauksiin keitämme kahvipannun 15 eurolla.
Pitopalvelu Muru loihtii Ikuri Arcadelle pitopöydän räätälöidysti oman ryhmäsi toiveiden mukaan. Jos varaat meiltä yksityistilaisuuden, niin selvitämme onko Muru käytettävissä. Jos aika on vapaana, ottaa Muru yhteyttä asiakkaaseen ja voitte neuvotella tarjoiluista
– Meille voi myös tilata kotiinkuljetuksena pizzaa, ym. Esim. Nila toimittaa isoja pizzoja, Picasso ja Domine ovat myös hyviä. Foodoran kautta saa sitten myös monelta muulta ravintolalta kotiin kuljetuksen.
– Hart-Sport automaatin saat myös käyttöön ennakkotilauksesta ja jäätävän kylmä ”energiajuoma” pitää vireystason korkealla (4 litraa = 15 euroa, 6 litraa = 20 euroa, 9 litraa = 25 euroa).