Voit tilata yksityistilaisuuksiin tarjoiluja tai tuoda omat tarjottavat mukana (myös alkoholit). Käytössäsi on pelihallin takahuoneessa tarjoilutilat, mistä löytyy iso pöytä tarjoiluille, joka on jatkettavissa sekä oma jääkaappi. Myös baaritiski pelihallin puolella on käytettävissä. Kerralla syömään mahtuu hyvin 15 henkilöä. Tarjoiluvaihtoehdot ovat seuraavat:
– Ikuri Arcaden omasta kahvilasta pientä suolaista purtavaa: (Fazerin herkulliset Berliinin munkit L = 2,2 euroa/kpl , lihapiirakat/vege piirakat/Billys Pizzat = 3 euroa/kpl,  mutakakku jäätelöllä L G =  3 euroa/kpl, limut = 1,5 euroa/kpl, kahvipannu 12 euroa tai kuppi 1,5 euroa, jäätelötuutit = 1,5 euroa/kpl)
– Meille voi myös tilata kotiinkuljetuksena pizzaa, ym. Esim. Picasso ja Domine toimittavat pizzat Ikuri Arcadelle. Foodoran kautta saa myös monelta muulta ravintolalta kuljetuksen.
– Hart-Sport automaatin saat myös käyttöön ennakkotilauksesta ja jäätävän kylmä ”energiajuoma” pitää vireystason korkealla (4 litraa = 15 euroa, 6 litraa = 20 euroa, 9 litraa = 25 euroa).
Pitopalvelu Muru loihtii Ikuri Arcadelle pitopöydän räätälöidysti oman ryhmäsi toiveiden mukaan. Jos varaat meiltä yksityistilaisuuden, niin selvitämme onko Muru käytettävissä. Jos aika on vapaana, ottaa Muru yhteyttä asiakkaaseen ja voitte neuvotella tarjoiluista