Yrityksillä, yhdistyksillä, kaveriporukoilla, yms. on mahdollisuus järjestää Ikuri Arcadella yksityistilaisuus. Tällöin koko Ikuri Arcade on varattu omalle ryhmälle eikä paikalla ole muita pelaajia. Hinnoittelu on tuntipohjaista ja tilaisuuksiin saa tuoda omat juomat sekä ruoat! Perushintaan sisältyy pieni esittely pelihallista ja sen peleistä sekä flipperikisa näin haluttaessa (ks. sivun lopusta lisätiedot flipperikisasta). Ikuri Arcaden kolme kerrosta jakaa hienosti pelaajat eri pelitiloihin eikä ruuhkia pääse syntymään isompienkaan ryhmien vieraillessa.

Perushinta sisältää osallistujat 15 osallistujaan saakka:
2 tuntia = 175 euroa
3 tuntia = 225 euroa (hintaan sisältyy kaksi isoa pullo limua ja kahvit)
4 tuntia = 275 euroa (hintaan sisältyy kaksi isoa pulloa limua ja kahvit)

Yli neljän tunnin tilaisuudet suunnitellaan tapauskohtaisesti ja räätälöidään hinta.

15 henkilöä ylittävältä määrältä perimme lisämaksua 8 euroa/henkilö. Maksimi osallistujamäärä on 30-35 osallistujaa. Maksu tapahtuu käteisellä tilaisuudessa tai etukäteen tilisiirtona. Myös kortilla voi maksaa tilaisuudessa, mutta korttifirma perii 2% palkkion, joka lisätään hintoihin. Yrityksille voimme myös kirjoittaa pdf-laskun jälkikäteen jos sen voi lähettää yrityksen nimeämään sähköpostiosoitteeseen (verkkolasku ei onnistu).

Yksityistilaisuuksiin on saatavilla pienellä lisämaksulla suolaista ja makeaa purtavaa (lihapiirakkaa, riisipiirakkaa munavoilla, paikan päällä paistettuja vohveleita, yms.). Omat juomat ja syötävät saa tuoda yksityistilaisuuksiin. Takahuoneessa oleva jääkaappi on käytettävissä. Lähellä on myös Pizzeria Picasso, joka kuljettaa yli 50 euron tilaukset ilmaiseksi ruoat Ikuri Arcadelle ja maksu hoituu vastaanoton yhteydessä kortilla. Myös Bistro Nila kuljettaa Ikuri Arcadelle ja siellä on todella suuret pizzat.

Flipperihallin puolella on keittiö ja baaritiski, jota voi käyttää yksityistilaisuuksissa pienille tarjoiluille tai juomille. Baaritiskillä voidaan myös pitää flipperikisojen tuloskirjauslaput, yms. Keittiön mikroaaltouuni, kahvinkeitin, teenkeitin ja leivänpaahdin ovat käytettävissä. Hart-Sport automaattiin laitamme aitoa jäätävän kylmää Hart-Sportia tilauksesta (lisähinta).

Flipperihallin takaosassa on kokoustilat, joiden käyttö kuuluu hintaan. Huoneessa on iso sohva, kuuden hengen pöytä, iso 55″ sekä jääkaappi. Äänentoistojärjestelmä on myös käytettävissä. Pöydälle voi kattaa tarjoilut esimerkiksi synttäreillä tai käyttää kokouspöytänä. Huoneessa on jääkaappi jonne voi omat juomat laittaa kylmään.

FLIPPERIKISA YKSITYISTILAISUUDEN YHTEYDESSÄ

Vähintään kahden tunnin tilaisuuksissa on mahdollista järjestää ryhmän oman flipperikisa ilman lisämaksua. Kilpailussa valitaan ensin pelipari ja pelataan yhdellä pelillä kahteen tauluun. Enemmän pisteistä saanut saa pisteen, häviäjä nolla pistettä. Tämän jälkeen otetaan seuraava pelipari ja pelataan seuraava kierros. Näin jatketaan kunnes jokainen on pelannut yhden pelin jokaista vastaan. Eniten pisteitä saanut voittaa pelin tai parhaat pääsevät finaaliin. Formaatti sopii kaikille ja yhdistää hyvin ryhmän kaikki jäsenet juttelemaan toistensa kanssa kisailun lomassa. Olemme pitäneet kymmeniä tällä formaatilla olevia kisoja ja kokemukset ovat pelkästään myönteiset. Myös muita formaatteja on tarjolla.

Kilpailuun on mahdollisuus liittää palkintojen jako flipperiaiheisine palkintoineen. Teemme yhteistyötä Palkintotehdas Oy:n kanssa, joka toimittaa tilatut palkinnot valmiiksi Ikuri Arcadelle. Palkintojenjako pidetään yleensä tilaisuuden lopuksi ja palkinnoista riittääkin juttua vielä pitkään tapahtuman jälkeenkin. Valittavana on perinteisten pokaalien lisäksi upea flipperin kuulapalkinto tai näyttävät rautamitallit. Tilaus palkinnoista pitää tehdä vähintään viikkoa ennen tilaisutta ja Palkintotehdas laskuttaa tilauksen omalla laskulla.

Lasten juhliin, synttäreille, ym. on tarjolla lapsille sopivat pikkupokaalit joista lisätietoa täältä.