Järjestämme elokuussa monta avointa pelitapahtumaa, joihin on vapaa pääsy kaikilla flippereistä ja arcade videopeleistä kiinnostuneille. Siirrymme koulujen lomien päätyttyä joka torstai pidettäviin peli-iltoihin klo 18-21 ja kerran kuussa järjestämme lauantaisin pelipäivän klo 13-16. Lippujen hintoja emme ole nostaneet eli edelleen meille pääsee kaupungin halvimpaan hintaan 10 euroa/henkilö ja lauantaisin on vielä lisänä lapsialennus 8 euroa/henkilö.

Yksityistilaisuuksia meiltä voi myös varata ja kalenterit ovat nyt tyhjimmillään ennen loppuvuoden pikkujoulu, ym. sesonkeja, joten yritysten tyky-päivät, synttärit, polttarit, kaveritapaamiset, ym. kaikki käyvät meillä ja hintaa emme myös yksäreissä ole nostaneet eli 175 euroa/2 tuntia/max. 15 henkilöä ja lisätunnit 50 euroa. Yli 15 osallistujan ryhmissä 8 euroa/henkilö lisämaksua yli 15 osallistujista.

Sisäänpääsyt ja yksärit voit maksaa käteisellä, kortilla, mobilepaylla ja myös Edenred, Eazybreak, ePassi ja Smartum kelpaavat meillä. Yrityksille onnistuu myös laskutus jälkikäteen.