Ensimmäiset pikkujouluvaraukset ovat tulleet jo elokuussa, joten kannattaa ajoissa tehdä varaus, johon annamme erinomaisen peruutusehdon. Mikäli suunnitelmat muuttuvat, niin varauksen voi perua tai aikaa voi muuttaa 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua veloituksetta. Näin varaus kannattaa tehdä jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja muuttaa varausta aikataulun mahdollisesti muuttuessa. Näin varmistetaan halutun päivän saaminen.

Pikkujoulujen järjestäminen voi tapahtua kokonaisvaltaisesti Ikuri Arcadella, jolloin varataan koko ilta, tilataan ruokaa, järjestetään leikkimielinen ja seurallinen flipperikisa, ym. hauskaa. Myös pikkujoulujen osittainen järjestäminen on suosittua. Aloitetaan pikkujoulut Ikuri Arcadella ja mennään sen jälkeen ravintolaan. Kaikissa tapauksissa teemme kokonaisvaltaisen tarjouksen, mikä tekee asiakkaalle tilaisuuden järjestämisen mahdollisimman helpoksi ja kustannustehokkaaksi.

Lisätietoa yksityistilaisuuksista saat kotisivuiltamme ja kyselyä voit laittaa sähköpostiimme: info@ikuriarcade.com tai soittaa numeroon 040 374 7093 / Janne.