Vuosi 2023 ei tuo merkittäviä muutoksia Ikuri Arcadella. Järjestämme kerran viikossa kaikille avoimen pelitapahtuman torstaisin klo 18-21 ja kerran kuussa lauantaisin klo 13-16 (tällöin ei torstaina peli-iltaa). Yksityistilaisuuksia voi meiltä tilata kuten ennenkin muille vapaille ajoille ja näin alkuvuodesta meillä on hyvin vapaita aikoja tarjoilla. Hinnoittelun osalta emme kohonneista kustannuksista huolimatta lähde korottamaan hintoja, vaan haluamme jatkossakin tarjota asiakkaillemme edullisen mahdollisuuden (alkaen 8 euroa/henkilö) tulla meille pelailemaan.

Pelien osalta meillä on jo 45 erilaista peliä: flippereitä, Arcade videopelejä, keilapeli ja jääkiekkopeli. Meille on tärkeää tarjota myös vanhoja pelejä pelattavana, vaikkakin niiden ylläpito ja kunnossapito vaatii paljon työtä ja varaosia. Vapaaehtoisista koostuva korjaustiimimme tekeekin hyvää työtä pelien kunnossapidon suhteen mahdollistaen jopa 60-luvulla valmistettujen pelien pelaamisen Ikuri Arcadella.

Tammikuun lopussa Ikuri Arcade täyttää jo 8 vuotta, joten tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja pelailemaan pelejä 60-luvulta tähän päivään.