Pirkanmaan koronanyrkki ja AVI ovat päättäneet jatkaa sisällä tapahtuvien tilaisuuksien rajoituksia yli 10 hengen osalta 21.1.2022 saakka. AVI:lta saatujen tietojen mukaan kuitenkin biljardisalit ja keilahallit saavat olla auki joihin myös flipperihallit rinnastetaan. Emme pidä kuitenkaan sopivana avata Ikuri Arcadea julkisten tilaisuuksien osalta, vaan noudatamme yleistä linjaa ja pidämme hallin kiinni 21.1.2022 saakka ja järjestämme vain yksityistilaisuuksia.

Yksityistilaisuuksien osalta Ikuri Arcaden voi varata omalle ryhmälle 10 henkilöön saakka ilman rajoituksia tai lasten tilaisuuksia 2004 tai myöhemmin syntyneiden osalta esimerkiksi lasten synttärit, yms. Mikäli väkeä on tulossa yli 10 henkilöä, niin voimme pitää yksityistilaisuuden enintään 20 henkilöön saakka jolloin noudatamme pykälän 58 g turvallisuusmäärityksistä, jotka pitää osoittaa kirjallisesti.

Yli 10 hengen turvallisuusmääritykset Ikuri Arcadella:
– Enimmäismäärä on 20 henkilöä, joka on alle puolet maksimikapasiteetista
– Pelit on hajautettu kahteen kerrokseen ja neljään pelitilaan joiden avulla vältetään ruuhkien syntymistä sekä varmistetaan turvaetäisyyksien noudattaminen
– Paikalla ei ole muita henkilöitä kuin yksitysitilaisuuden osallistujat sekä Ikuri Arcaden edustaja valvomassa tilaisuutta. Muita ulkopuolisia ei saa osallistua tilaisuuteen katsojana eikä vierailijana.
– Käsidesiä on kaikkialla tarjolla
– Pelit pyyhitään koronan poistavilla desinfiointipyyhkeillä ennen tilaisuutta
– Maskin käyttö on pakollista