Yleisin kysymys on, että miten Ikuri Arcadelle pääsee pelailemaan? Olemmeko joka päivä auki? Valitettavasti emme pysty pitämään kannattavasti Ikuri Arcadea auki joka päivä, mutta nyt kun koronarajoitukset höllentyivät, saimme jälleen palautettua ohjelmaan joka torstai peli-illat. Lisäksi yksityistilaisuuksien kävijärajat poistuivat, joten muille ajankohdille voit vuokrata Ikuri Arcaden omalle ryhmällesi. Tarjolla on on siis julkinen ja yksityinen tapa tulla meille pelailemaan:

  1. JULKINEN: ilmoittaudu torstaisin pidettäviin peli-iltoihin. Tilaisuudet järjestetään klo 17-19 ja 19-21. Maksa 8 euron sisäänpääsymaksu/tilaisuus tai 12 euroa kummatkin tilaisudet ja pääset pelaamaan ilman kolikoita noin 40 peliämme. Tilaisuuksiin otetaan vain rajoitettu määrä tulijoita pakollista ennakkoilmoittautumista vastaan. Näin pelailu tapahtuu väljästi siten eikä ruuhkia pääse syntymään.
  2. YKSITYINEN: vuokraa Ikuri Arcade omalle ryhmällesi. Tällöin saat oman yksityistilaisuuden haluamallesi ajankohdalle eikä paikalla ole ketään muita kuin oma ryhmäsi 2-30 henkilöä. Lisäksi voit tuoda omat tarjottavat (ruoat ja juomat) tai tilata kotiinkuljetuksena. Hintaan sisältyy aina leikkimielinen flipperikisa ja pienellä lisämaksulla on saatavilla hienot palkinnot Ikuri Arcaden logoilla tai jopa omilla kaiverruksilla.