Peli-ilta on ikärajaton ja siihen voi osallistua 8 euron sisäänpääsymaksulla. Kaikki pelit ovat ilmaisia. Tilaisuus on kahden tunnin mittainen klo 17-19 ja siihen otetaan rajoitettu määrä väkeä. Heti perään alkaa seuraava peli-ilta klo 19-21 ja jos haluat osallistua myös siihen, niin voit ostaa 4 tunnin tilaisuuteen yhteislipun 12 eurolla. Tilaisuuden aikana on auki kahvio, josta voi ostaa 1-2,5 euron edulliseen hintaan juomia, suolaista ja makeaa purtavaa.

Ilmoittautuminen etukäteen on pakollista, jotta voimme varmistaa, että tilaisuuteen ei tule liikaa väkeä. Tilaisuudessa on tarjolla käsidesiä.

Ilmoittaudu facebook-linkin kautta YV:nä tai lähetä sähköpostia ikuri.arcade@hotmail.com.
Kerro ilmoittaudutko klo 17-19 vai 19-21 tilaisuuteen vai kumpaankin ja montako osallistujaa ilmoitat itsesi lisäksi. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja kun paikat on täytetty, merkitään tilaisuus täyttyneeksi ja tämän jälkeen pääsee jonotuslistalle. Muista siis ilmoittaa jos et pääsekään tulemaan ja olet ilmoittautunut.

ps. maksaa voit käteisellä ja mobilepaylla (8€), kortilla (8,2€), Eazybreakilla, Smartun Paylla ja Edenred Pay:lla (8,4€). Lahjakortit ja sarjaliput käyvät myös.