Peli-ilta on ikärajaton ja siihen voi osallistua 8 euron sisäänpääsymaksulla. Kaikki pelit ovat ilmaisia. Tilaisuus on kahden tunnin mittainen klo 17-19 ja siihen otetaan rajoitettu määrä väkeä eli halli ei tule olemaan lähellekään täynnä. Heti perään alkaa seuraava peli-ilta klo 19-21 ja jos haluat osallistua myös siihen, niin voit ostaa 4 tunnin tilaisuuteen yhteislipun 12 eurolla. Vain tässä tilaisuudessa tarjolla myös tarjous: Ikuri Arcaden 15 euron arvoinen hieno T-paita ja 2 tunnin sisäänpääsymaksu yhteensä 20 euroa. Lisäksi tarjolla Hart-Sportia 1 euro/kuppi ja omasta taikinasta paistettuja vohveleita mansikkahillolla ja jäätelöllä (L) 2,5 euroa/kpl.

Ilmoittautuminen on pakollista, jotta voimme varmistaa, että tilaisuuteen ei tule liikaa väkeä.
Ilmoittaudu facebook-linkin kautta YV:nä tai lähetä sähköpostia ikuri.arcade@hotmail.com.
Kerro ilmoittaudutko klo 17-19 vai 19-21 tilaisuuteen vai kumpaankin ja montako osallistujaa ilmoitat itsesi lisäksi. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja kun paikat on täytetty, merkitään tilaisuus täyttyneeksi ja tämän jälkeen pääsee jonotuslistalle.

Tulethan vain terveenä ja maskia käyttäen. Mikäli et pääse, niin ilmoita heti kun mahdollista, niin voimme tarjota paikkoja jonotuslistalla oleville

ps. maksaa voit käteisellä, kortilla, Mobile Pay:lla, Eazybreakilla, Smartun Paylla ja Edenred Pay:lla. Sarjakortilla otetaan 0,8 lippua ja 10 euron lahjakortilla saa kahdella eurolla kahvilatuotteita sisäänpääsyn lisäksi.

Tapahtuma Facebookissa ›