Yksityistilaisuuksien hintaan kuuluu aina seurallinen ja osallistuttava flipperikisa ja pienestä lisämaksusta saatavilla on hienot Palkintotehtaan tekemät palkinnot. Palkintojenjako kisan jälkeen kruunaa tilaisuuden ja jättää mukavan muiston.

FLIPPERIKISA

Flipperikisaan suositellaan kolmen tunnin tai pidempää tilaisuutta, mutta jos ryhmän koko ei ole kovin suuri, saadaan myös kahteen tuntiin mahdutettua pieni kisa. Voit miettiä valmiiksi kisalle nimen esim. yrityksen nimi ja flipperimestari 2023, yms.

Flipperikisassa on valittavissa kaksi eri formaattia joista kummatkin pelataan pareittain siten, että yhden pelin jälkeen vaihtuu pelaaja eli saman pelaajan kanssa ei pelata koko kisaa. Frenzy formaatti arpoo aina vapaana olevan pelaajan/pelaajat joten odotusta on vähemmän, mutta joidenkin pelaajien kanssa voi tulla enemmän pelikertoja kuin toisen. Head to head formaatissa jokainen pelaa yhden pelin jokaista vastaan jolloin varmistetaan, että kaikki varmasti pelaavat kaikkia vastaan, mutta loppua kohden voi tulla hieman odotusta.

Tärkeintä kuitenkin on se, että flipperikisa osallistuttaa kaiken ikäiset ja tasoiset pelaajat. Pareittain pelatessa oppii toiselta ja tulee juteltua toisen kanssa eikä kukaan jää syrjään. Jos toivetta ei esitetä formaatista, otamme Frenzyn, koska sen voi ajastaa sopivan mittaiseksi.

Kun kisapeli on pelattu, tullaan baaritiskillä olevalle Ikuri Arcaden tietokoneelle merkitsemään voittaja yhdellä hiiren napsautuksella, jonka jälkeen ohjelma kertoo seuraavan kisapelin (Frenzy) tai listasta voi valita uuden peliparin (Head to Head). Käytössämme on laajalti flipperipiireissä käytetty kansainvälinen Matchplay-ohjelma, joka tekee kisan läpiviennistä nopeaa ja helppoa. Tulokset saadaan kisan jälkeen toimitettua asiakkaalle ja etänä voi myös seurata kisan etenemistä netin kautta. Ikuri Arcaden tilaisuuden vetäjä auttaa kisan läpiviennissä ja perustaa kisan ohjelmaan.

PALKINNOT PIENESTÄ LISÄMAKSUSTA

Palkinnoista voi päättää tilaisuuden aikana. Meillä on hieno palkintokaappi, mistä voi valita mitalit ja pokaalit voittajalle tai kolmelle parhaalle alkaen 10 euroa/kpl.

Palkintojen maksu onnistuu käteisellä ja Mobilepaylla ilman lisämaksua. Kortilla menee 1,5% lisämaksu korttifirmalle. Yrityksille onnistuu laskutus ilman lisämaksua. Palkintoihin on saatavilla myös kaiverrukset 10 euron lisämaksusta. Tilaus vähintään viikkoa aiemmin.

Palkinnoksi soveltuu hyvin myös Ikuri Arcaden T-paita (15€), lippalakki (20€) tai aurinkolasit (10€)