YRITYSTEN VÄLINEN FLIPPERILIIGA:

• Osallistua voi yrityksen omistajat tai henkilökunta
• Osallistumismaksu 20 euroa/henkilö/tilaisuus ja kaikki maksut voidaan laskuttaa kerralla yritykseltä tai maksaa jokaisessa osakilpailussa kortilla. Hinta sisältää kahvit/teet sekä pientä suolaista purtavaa. Omat juomat saa tuoda mukana.
• Yritys voi varata 1-2 paikkaa eikä paikat ole nimetty jollekin tietylle henkilölle, vaan eri tilaisuuksiin voi edustajaksi tulla kuka vaan yrityksestä
• Tilaisuuksia on vuonna 2020 yhteensä kahdeksan ja kaikkiin ei tarvitse osallistua. Kannattaa yrittää viiteen osallistua, sillä viisi parasta yrityksen tulosta lasketaan lopputuloksiin!

Jokaisessa osakilpailussa yrityksen edustaja saapuessaan Ikuri Arcadelle, ilmoitautuu sisään ja sen jälkeen hakee vapaan peliparin. Peliparin kanssa pelataan yhtä yhdesä valittua flipperiä kahteen tauluun ja pelin jälkeen enemmän pisteitä saanut saa yhden pisteen tienattua omalle yritykselle. Tulos tullaan merkitsemään tuloskirjaukseen. Tämän jälkeen haetaan seuraava pelipari ja pelataan jälleen uusi peli kahteen tauluun ja voittajalle yksi piste, jne, jne. Mitä enemmän pisteitä tienaa osakilpailuissa, niin sitä korkeampi sijoitus lopputuloksissa vuoden lopussa!

Osakilpailujen tulokset on nähtävillä tulosjärjestelmässä

Liigan aikataulu (aina klo 17.30-21.00):
MA 10.2. MA 9.3. TO 2.4. TI 12.5. MA 24.8. TI 22.9. TO 29.10. MA 23.11.

Sponsorit:
Sponsorit antavat osakilpailuihin ja kolmelle parhaalle koko kauden voittajafirmalle tuotepalkintoja, ym. Ilmoittaudu sponsoriksi ja tuomme yrityksesi esiin kaikissa yritysliigan mainoksissa näkyvästi sekä Ikuri Arcaden infonäytöillä.