YKSITYISTILAISUUDEN JÄRJESTÄMINEN IKURI ARCADELLA
Voit järjestää Ikuri Arcadella yksityistilaisuuden ryhmällesi (synttärit, polttarit, tyky-päivät, virkistyspäivät, jne.) joihin voi yhdistää tarjoilut ja flipperikisan tai tuoda omat tarjottavat ilman lisämaksua. Aika menee meillä nopeasti ja tekemistä riittää! Yksityistilaisuudessa koko Ikuri Arcade on varattu omalle ryhmälle eikä paikalla ole muita paikalla. Hinnoittelu on tuntipohjaista ja pelit ovat aina pelattavissa ilmaiseksi eikä niihin laiteta kolikkoja. Pelit on jaettu kahteen eri kerrokseen ja neljään eri pelitilaan, joka mahdollistaa isompienkin ryhmien vastaanoton ilman, että ruuhkia pääsee syntymään. Enimmäismäärä on 40 henkilöä. Varauksen voi tehdä sähköpostitse: ikuri.arcade@hotmail.com tai soita Jannelle 040 374 7093.

HINNOITTELU -> JOS MAKSAJANA YRITYS, KATSO HINNAT TÄÄLTÄ
2 tuntia = 175 euroa
3 tuntia = 225 euroa
4 tuntia = 275 euroa
Perushinta sisältää enintään 15 osallistujaa, tilaisuuden alussa esittelyn ja flipperin jos kisailu kiinnostaa. Mikäli osallistujia on yli 15, katso hinnoittelu alempaa. Enimmäismäärä on 40 henkilöä. Yli neljän tunnin tilaisuuksiin räätälöidään asiakaskohtainen hinta ja ohjelma.

Mikäli tilaisuuteen tulee yli 15 henkilöä, niin lisämaksu on 8 euroa/henkilö ylimenevistä esim. 25 henkilöä maksaa 10×8 euroa lisämaksua, joka lisätään em. perushinnan päälle.

Maksu tapahtuu tilaisuuden alussa heti, kun kaikki kaikki osallistujat ovat saapuneet. Käteisellä ja mobilepaylla hinta on edullisin eikä päälle tule lisämaksuja. Kortilla voi myös maksaa ja hintaan lisätään 1,5% provisio korttifirmalle. Voit myös maksaa työsuhde-eduilla (ePassi, Smartum Pay tai Edenred Pay) jolloin hintaan lisätään ko. yrityksille menevä palvelumaksu 6,5% tilaisuuden hinnasta. Peruutusehto on 24 tuntia ennen tilaisuutta ilman peruutuskuluja, mutta toivomme tietysti mahdollisimman aikaista ilmoitusta.

TARJOILUT
Yksityistilaisuuksiin voi tuoda omat juomat ja tarjoilut mukana, tilata tarjoilut Ikuri Arcaden kahviosta, paikan päälle pitopalvelu Murusta tai kotiinkuljetuksena Foodoran, ym. kautta. Tarjoilut voi kattaa flipperihallin ilmastoituun takahuoneeseen isolle pöydälle ja sieltä löytyy asiakkaille myös oma jääkaappi. Flipperihallin puolella etuosassa on pieni keittiö ja baaritiski johon voi myös laittaa esim. kahvit tarjolle sekä lainata mikroa. Legendaariseen Hart-Sport automaattiin laitamme jäätävän kylmää Hart-Sportia erillistilauksesta (4 litraa=15 €, 6 litraa=20€, 9 litraa=25€).

Meiltä voi myös ostaa kahvi+munkki paketin (maidoton). Herkullinen Fazerin tuore Berliininmunkki ja Moccamasterilla tehty laadukas kahvi = 3,2 euroa/henkilö, pelkkä munkki 2,2 euroa/henkilö. Minimitilaus 5 henkilöä.

TILOJEN TARKEMPI ESITTELY
Sisääntulon yhteydessä (1 krs) on 10-15 kpl flippereitä sekä jääkiekkopeli ja arcade videopelejä. Isomman ryhmän (yli 25 henkilöä) ollessa kyseessä, ensimmäinen kerros tasaa hyvin väkimäärää kahden kerroksen välille eikä ruuhkia pääse syntymään.

Flipperihallin puolella (2 krs) on eniten pelejä 22 kpl sekä viilennys ilmalämpöpumpulla, joten kesähelteilläkin onnistuu pelailut miellyttävästi. Flippereiden jaloissa on mukitelineet, joten virvokkeiden ja muiden juomien nauttiminen pelailun yhteydessä onnistuu helposti. Kahvio on auki yksityistilaisuuksissa ja mikroja sekä kahvinkeitintä voi myös lainata.

Flipperihallin takaosassa on tarjoilutilat/levähdystilat, joiden käyttö kuuluu hintaan. Huoneessa on sohva ja iso pöytä, joka on jatkettavissa, 55″ näyttö, jääkaappi ja pari apupöytää. Äänentoistojärjestelmä on myös käytettävissä chromecastin tai bluetoothin kautta. Pöydille voi kattaa tarjoilut esimerkiksi synttäreillä tai käyttää kokouspöytänä. Takahuoneeseen saa istumapaikat noin 15 henkilölle ja sohvalle mahtuu vielä muutama lisää eli maksimimäärä on noin 20 henkilöä.

FLIPPERIKISA KUULUU AINA HINTAAN JA PIENESTÄ LISÄMAKSUSTA SAATAVILLA MYÖS HIENOT PALKINNOT
Yksityistilaisuuksissa voidaan järjestää flipperikisa ilman lisämaksua. Kilpailu pelataan tietokoneavuisteisesti paripelinä (https://matchplay.events/) siten, että ohjelma kertoo peliparin ja pelattavan pelin. Peli pelataan kahteen tauluun ja enemmän pisteitä saanut pelaaja merkitään yhdellä hiiren napsautuksella voittajaksi. Tämän jälkeen ohjelma kertoo seuraavan peliparin. Kisaa jatketaan ajastetusti yleensä 1-2 tuntia (peliajan voi päättää). Kisan jälkeen on pienestä lisämaksusta (10-30 euroa) saatavilla hienot Ikuri Arcade aiheiset palkinnot voittajalle tai kolmelle parhaalle.
Lue lisää flipperikisasta ja palkinnoista.