YKSITYISTILAISUUDEN JÄRJESTÄMINEN IKURI ARCADELLA
Yrityksillä, yhdistyksillä, kaveriporukoilla, yms. on mahdollisuus järjestää Ikuri Arcadella yksityistilaisuus (synttärit, polttarit, tyky-päivät, jne.). Tällöin koko Ikuri Arcade on varattu omalle ryhmälle eikä paikalla ole muita pelaajia, joten korona-aikanakin meillä on turvallista olla. Hinnoittelu on tuntipohjaista ja pelit (35-40 kpl) ovat aina pelattavissa ilmaiseksi eikä niihin laiteta kolikkoja. Tilaisuuksiin saa tuoda omat juomat ja ruoat. Pelit on jaettu kahteen eri kerrokseen ja neljään eri pelitilaan, joka mahdollistaa isompienkin ryhmien vastaanoton ilman, että ruuhkia pääsee syntymään. Enimmäismäärä on 30-35 henkilöä.

HINNOITTELU ENINTÄÄN 15 HENKILÖN TILAISUUKSISSA (PERUSHINTA)
2 tuntia = 175 euroa
3 tuntia = 225 euroa *)
4 tuntia = 275 euroa *)
Perushinta sisältää 2-15 osallistujaa, tilaisuuden alussa pelien ja pelihallin esittelyn sekä flipperikisan näin halutessa.
*) = Kolmen tunnin ja pidempiin tilaisuuksiin sisältyy kaksi isoa limupulloa jääkaapissa sekä kahvit&keksit.
Yli neljän tunnin tilaisuuksiin räätälöidään asiakaskohtainen hinta ja ohjelma.

Maksu tapahtuu tilaisuudessa käteisellä tai kortilla (kortilla lisätään summaan korttiyhtiölle menevä 2% provisio). Yrityksille voimme jälkikäteen laskuttaa tilaisuuden verkkolaskuna tai pdf-laskuna ilman lisämaksuja. Voit myös maksaa Eazybreak, Smartum Pay ja Edenred Pay joko kokonaan tai osan maksusta (maksuun lisätään ko. yrityksille menevä 5% provisio). Peruutusehto on yksi päivä ennen tilaisuutta ilman peruutuskuluja, mutta toivomme tietysti mahdollisimman aikaista ilmoitusta.

HINNOITTELU YLI 15 HENGEN TILAISUUKSISSA
Ikuri Arcadelle mahtuu isommatkin ryhmät aina 40 henkilöön saakka. Tällöin em. perushinnan lisäksi peritään 15 hengen ylittävältä määrältä lisämaksua 8 euroa/henkilö. Esimerkiksi 25 hengen kahden tunnin tilaisuudessa ylittävä määrä on 10 henkilöä, joten lisämaksu on 10×8 euroa, joka lisätään perushinnan päälle (175€ + 10 x 8€ = 255€). Autamme suunnittelemaan suuret tilaisuudet siten, että tarjoilut tilataan kahdessa erässä, flipperikisa ajastetaan sopivan mittaiseksi, lisäämme takahuoneeseen pöytiä, otamme naapurista lisätilaa, yms.

TARJOILUT
Yksityistilaisuuksiin voi tuoda omat juomat ja tarjoilut mukana tai tilata tarjottavat esim. Pizzeria Picasso ja Pizzeria Domine. Tarjoilut voi kattaa flipperihallin takahuoneen isolle pöydälle ja sieltä löytyy asiakkaille myös oma jääkaappi. Flipperihallin puolella etuosassa on pieni keittiö ja baaritiski johon voi myös laittaa esim. kahvit tarjolle sekä lainata mikroa. Legendaariseen Hart-Sport automaattiin laitamme jäätävän kylmää Hart-Sportia erillistilauksesta (4 litraa = 12 euroa, 6 litraa 16 euroa, 9 litraa 20 euroa).

Meiltä voi myös ostaa kahvi+munkki paketin (maidoton). Herkullinen Fazerin tuore munkki (Berliinin tai Omarin) ja Moccamasterissa laadukas kahvi = 3 euroa/henkilö tai kolmen tunnin ja pidempiin tilaisuuksiin mihin kahvi kuuluu hintaan, niin munkki maksaa 2,2 euroa/henkilö.

TILOJEN TARKEMPI ESITTELY
Sisääntulon yhteydessä (1 krs) on 10-15 kpl flippereitä sekä jääkiekkopeli ja Arcade videopeli. Isomman ryhmän (yli 25 henkilöä) ollessa kyseessä, ensimmäinen kerros tasaa hyvin väkimäärää kahden kerroksen välille eikä ruuhkia pääse syntymään.

Flipperihallin puolella (2 krs) on eniten pelejä (20-25 kpl) sekä viilennys ilmalämpöpumpulla, joten kesähelteilläkin onnistuu pelailut miellyttävästi. Flippereiden jaloissa on mukitelineet, joten virvokkeiden ja muiden juomien nauttiminen pelailun yhteydessä onnistuu helposti.

Flipperihallin takaosassa on kokoustilat/levähdystilat, joiden käyttö kuuluu hintaan. Huoneessa on uusi sohva ja iso pöytä, 55″ näyttö, jääkaappi, pari apupöytää ja tarjoilupöytä. Äänentoistojärjestelmä on myös käytettävissä. Pöydille voi kattaa tarjoilut esimerkiksi synttäreillä tai käyttää kokouspöytänä. Takahuoneeseen saa istumapaikat noin 10:lle henkilölle ja sohvalle mahtuu vielä muutama lisää eli maksimimäärä on noin 15 henkilöä.

FLIPPERIKISA TUO JÄNNITYSTÄ JA OSALLISTUTTAA
Yksityistilaisuuksissa voidaan järjestää flipperikisa ilman lisämaksua. Kilpailu pelataan tietokoneavuisteisesti paripelinä (https://matchplay.events/) siten, että ohjelma kertoo peliparin ja pelattavan pelin. Peli pelataan kahteen tauluun ja enemmän pisteitä saanut pelaaja merkitään yhdellä hiiren napsautuksella voittajaksi. Tämän jälkeen ohjelma kertoo seuraavan peliparin. Kisaa jatketaan ajastetusti yleensä 1-2 tuntia (peliajan voi päättää). Koko kisan voittaja on eniten voittoja saanut pelaaja tai voidaan sopia, että neljä parasta jatkaa finaaliin.

Formaatti sopii kaikille ja yhdistää hyvin ryhmän kaikki jäsenet juttelemaan toistensa kanssa kisailun lomassa. Myös muita formaatteja on tarjolla sekä tietysti voit pitää itse millä tahansa formaatilla oman flipperikisan.

Kilpailuun on mahdollisuus liittää edulliset ja hienot Palkintotehtaan tekemät palkinnot. Palkintojenjako pidetään yleensä tilaisuuden lopuksi ja se kruunaa tilaisuuden sekä nostattaa yhteishenkeä. Palkinnot voi ostaa tilaisuuden aikana palkintokaapista ilman kaiverrusta Ikuri Arcaden logolla tai kaiverrettuna (tilaus viikkoa ennen ja kaiverruksesta tulee 5 euron lisämaksu) esimerkiksi Firma X flipperimestari 2021.

Kuvassa olevien lisäksi voidaan räätälöidä palkintoja tilaisuuden aiheeseen, ym. liittyen. Lasten juhliin, synttäreille, ym. on tarjolla lapsille sopivat edullisemmat pikkupokaalit ja mitalit joista lisätietoa täältä.