Yrityksillä, yhdistyksillä, kaveriporukoilla, yms. on mahdollisuus järjestää Ikuri Arcadella yksityistilaisuus (synttärit, polttarit, tyky-päivät, jne.). Tällöin koko Ikuri Arcade on varattu omalle ryhmälle eikä paikalla ole muita pelaajia, joten korona-aikanakin meillä on turvallista olla. Hinnoittelu on tuntipohjaista ja pelit (35-40 kpl) ovat aina pelattavissa ilmaiseksi eikä niihin laiteta kolikkoja. Tilaisuuksiin saa tuoda omat juomat ja ruoat. Pelit on jaettu kahteen eri kerrokseen ja neljään eri pelitilaan, joka mahdollistaa isompienkin ryhmien vastaanoton ilman, että ruuhkia pääsee syntymään.

HINNOITTELU
Perushinta sisältää osallistujat 15 osallistujaan saakka, tilaisuuden alussa esittelyn ja vapaaehtoisen flipperikisan (osallistujamäärän maksimi määräytyy tilaisuuden ajankohtana AVI:n määrämien koronarajoitusten mukaisesti):
2 tuntia = 175 euroa
3 tuntia = 225 euroa (hintaan sisältyy kaksi isoa pulloa limua ja kahvit)
4 tuntia = 275 euroa (hintaan sisältyy kaksi isoa pulloa limua ja kahvit)

Yli neljän tunnin tilaisuudet suunnitellaan tapauskohtaisesti ja räätälöidään hinta.

Yli 15 hengen tilaisuuksissa perimme 15 hengen ylittävältä määrältä lisämaksua 8 euroa/henkilö. Maksimi osallistujamäärä on 30-35 osallistujaa ja esimerkiksi 25 hengen 2 tunnin tilaisuus maksaa 175 + 10×8 euroa = 255 euroa. Maksu tapahtuu tilaisuuden alussa joko käteisellä tai kortilla (korttifirma perii 2% palkkion, joka lisätään hintoihin). Yrityksille voimme myös kirjoittaa pdf-laskun jälkikäteen jos sen voi lähettää yrityksen nimeämään sähköpostiosoitteeseen (verkkolasku ei onnistu).

TARJOILUT
Yksityistilaisuuksiin voi tuoda omat juomat ja tarjoilut mukana tai tilata tarjottavat esim. Pizzeria Picasso ja Pizzeria Domine. Tarjoilut voi kattaa flipperihallin takahuoneen isolle pöydälle ja sieltä löytyy asiakkaille myös oma jääkaappi. Flipperihallin puolella etuosassa on pieni keittiö ja baaritiski johon voi myös laittaa esim. kahvit tarjolle sekä lainata mikroa. Legendaariseen Hart-Sport automaattiin laitamme jäätävän kylmää Hart-Sportia erillistilailauksesta (4 litraa = 12 euroa, 6 litraa 16 euroa, 9 litraa 20 euroa).

TILOJEN TARKEMPI ESITTELY
Sisääntulon yhteydessä (1 krs) on 10-15 kpl flippereitä sekä jääkiekkopeli ja Arcade videopeli. Isomman ryhmän (yli 25 henkilöä) ollessa kyseessä, ensimmäinen kerros tasaa hyvin väkimäärää kahden kerroksen välille eikä ruuhkia pääse syntymään.

Flipperihallin puolella (2 krs) on eniten pelejä (20-25 kpl) sekä viilennys ilmalämpöpumpulla, joten kesähelteilläkin onnistuu pelailut miellyttävästi. Kuvassa pelihallin takaosasta kuva, missä on värikkäällä seinällä vanhoja Bally-flippereitä joita keräilemme sekä ilmalämpöpumppu.

Flipperihallin takaosassa on kokoustilat, joiden käyttö kuuluu hintaan. Huoneessa on iso sohva ja pöytä, iso 55″ sekä jääkaappi. Äänentoistojärjestelmä on myös käytettävissä. Pöydälle voi kattaa tarjoilut esimerkiksi synttäreillä tai käyttää kokouspöytänä.

FLIPPERIKISA TUO JÄNNITYSTÄ JA OSALLISTUTTAA
Yksityistilaisuuksissa voidaan järjestää flipperikisa ilman lisämaksua. Kilpailussa valitaan ensin pelipari ja pelataan yhdellä pelillä kahteen tauluun. Enemmän pisteistä saanut saa pisteen, häviäjä nolla pistettä. Tämän jälkeen otetaan seuraava pelipari ja pelataan seuraava kierros. Näin jatketaan kunnes jokainen on pelannut yhden pelin jokaista vastaan. Eniten pisteitä saanut voittaa pelin tai parhaat pääsevät finaaliin. Formaatti sopii kaikille ja yhdistää hyvin ryhmän kaikki jäsenet juttelemaan toistensa kanssa kisailun lomassa. Myös muita formaatteja on tarjolla sekä tietysti voit pitää itse millä tahansa formaatilla oman flipperikisan.

Kilpailuun on mahdollisuus liittää edulliset palkinnot. Palkintojenjako pidetään yleensä tilaisuuden lopuksi ja se kruunaa tilaisuuden sekä nostattaa yhteishenkeä. Palkinnot voi ostaa tilaisuuden aikana palkintokaapista ilman kaiverrusta Ikuri Arcaden logolla tai etukäteen viikkoa ennen tilauksella haluamalla kaiverruksella (flipperimestari 2021). Palkinnot tekee Palkintotehdas Oy, joka laskuttaa palkinnot omalla pdf-laskulla sähköpostiin tilaisuuden jälkeen.

Kuvassa olevien lisäksi voidaan räätälöidä palkintoja tilaisuuden aiheeseen, ym. liittyen. Lasten juhliin, synttäreille, ym. on tarjolla lapsille sopivat pikkupokaalit joista lisätietoa täältä.