YKSITYISTILAISUUDEN JÄRJESTÄMINEN IKURI ARCADELLA
Yrityksillä, yhdistyksillä, kaveriporukoilla, yms. on mahdollisuus järjestää Ikuri Arcadella yksityistilaisuus (synttärit, polttarit, tyky-päivät, virkistyspäivät, jne.) joihin voi yhdistää tarjoilut ja flipperikisan tai tuoda omat tarjottavat ilman lisämaksua. Aika menee meillä nopeasti ja tekemistä riittää! Yksityistilaisuudessa koko Ikuri Arcade on varattu omalle ryhmälle eikä paikalla ole muita pelaajia, joten korona-aikanakin meillä on turvallista olla. Hinnoittelu on tuntipohjaista ja pelit ovat aina pelattavissa ilmaiseksi eikä niihin laiteta kolikkoja. Pelit on jaettu kahteen eri kerrokseen ja neljään eri pelitilaan, joka mahdollistaa isompienkin ryhmien vastaanoton ilman, että ruuhkia pääsee syntymään. Enimmäismäärä on 30-35 henkilöä. Varauksen voi tehdä sähköpostitse: ikuri.arcade@hotmail.com tai soita Jannelle 040 374 7093. Peruutusehto on todella hyvä eli yksi päivä ennen tilaisuutta veloitukseton!

HINNOITTELU ENINTÄÄN 15 HENKILÖN TILAISUUKSISSA (PERUSHINTA)
2 tuntia = 175 euroa
3 tuntia = 225 euroa *)
4 tuntia = 275 euroa *)
Perushinta sisältää 2-15 osallistujaa, tilaisuuden alussa pelien ja pelihallin esittelyn sekä flipperikisan näin halutessa.
*) = Kolmen tunnin ja pidempiin tilaisuuksiin sisältyy kahvit ja teet sekä keksejä.
Yli neljän tunnin tilaisuuksiin räätälöidään asiakaskohtainen hinta ja ohjelma.

Maksu tapahtuu tilaisuudessa käteisellä tai kortilla (kortilla lisätään summaan korttiyhtiölle menevä 1,5% provisio). Yrityksille voimme jälkikäteen laskuttaa tilaisuuden verkkolaskuna tai pdf-laskuna ilman lisämaksuja. Voit myös maksaa ePassi, Smartum Pay tai Edenred Pay joko kokonaan tai osan maksusta (maksuun lisätään ko. yrityksille menevä 6% provisio). Peruutusehto on 24 tuntia ennen tilaisuutta ilman peruutuskuluja, mutta toivomme tietysti mahdollisimman aikaista ilmoitusta.

HINNOITTELU YLI 15 HENGEN TILAISUUKSISSA
Ikuri Arcadelle mahtuu isommatkin ryhmät aina 40 henkilöön saakka. Tällöin em. perushinnan lisäksi peritään 15 hengen ylittävältä määrältä lisämaksua 8 euroa/henkilö. Esimerkiksi 25 hengen kahden tunnin tilaisuudessa ylittävä määrä on 10 henkilöä, joten lisämaksu on 10×8 euroa, joka lisätään perushinnan päälle (175€ + 10 x 8€ = 255€). Autamme suunnittelemaan suuret tilaisuudet siten, että tarjoilut tilataan kahdessa erässä, flipperikisa ajastetaan sopivan mittaiseksi, lisäämme takahuoneeseen pöytiä, otamme naapurista lisätilaa, yms.

TARJOILUT
Yksityistilaisuuksiin voi tuoda omat juomat ja tarjoilut mukana, tilata tarjoilut Ikuri Arcaden kahviosta, paikan päälle pitopalvelu Murusta tai kotiinkuljetuksena Foodoran, ym. kautta. Tarjoilut voi kattaa flipperihallin takahuoneen isolle pöydälle ja sieltä löytyy asiakkaille myös oma jääkaappi. Flipperihallin puolella etuosassa on pieni keittiö ja baaritiski johon voi myös laittaa esim. kahvit tarjolle sekä lainata mikroa. Legendaariseen Hart-Sport automaattiin laitamme jäätävän kylmää Hart-Sportia erillistilauksesta (4 litraa = 12 euroa, 6 litraa 16 euroa, 9 litraa 20 euroa). Tällä hetkellä automaatti on rikki.

Meiltä voi myös ostaa kahvi+munkki paketin (maidoton). Herkullinen Fazerin tuore Berliininmunkki ja Moccamasterissa laadukas kahvi = 3,2 euroa/henkilö tai kolmen tunnin ja pidempiin tilaisuuksiin mihin kahvi kuuluu hintaan, niin munkki maksaa 2,2 euroa/henkilö. Minimitilaus 5 henkilöä.

TILOJEN TARKEMPI ESITTELY
Sisääntulon yhteydessä (1 krs) on 10-15 kpl flippereitä sekä jääkiekkopeli ja arcade videopelejä. Isomman ryhmän (yli 25 henkilöä) ollessa kyseessä, ensimmäinen kerros tasaa hyvin väkimäärää kahden kerroksen välille eikä ruuhkia pääse syntymään.

Flipperihallin puolella (2 krs) on eniten pelejä 22 kpl sekä viilennys ilmalämpöpumpulla, joten kesähelteilläkin onnistuu pelailut miellyttävästi. Flippereiden jaloissa on mukitelineet, joten virvokkeiden ja muiden juomien nauttiminen pelailun yhteydessä onnistuu helposti. Kahvio on auki yksityistilaisuuksissa ja mikroja sekä kahvinkeitintä voi myös lainata.

Flipperihallin takaosassa on kokoustilat/levähdystilat, joiden käyttö kuuluu hintaan. Huoneessa on sohva ja iso pöytä, 55″ näyttö, jääkaappi, pari apupöytää ja tarjoilupöytä. Äänentoistojärjestelmä on myös käytettävissä. Pöydille voi kattaa tarjoilut esimerkiksi synttäreillä tai käyttää kokouspöytänä. Takahuoneeseen saa istumapaikat noin 10:lle henkilölle ja sohvalle mahtuu vielä muutama lisää eli maksimimäärä on noin 15 henkilöä.

FLIPPERIKISA KUULUU AINA HINTAAN JA PIENESTÄ LISÄMAKSUSTA SAATAVILLA MYÖS HIENOT PALKINNOT
Yksityistilaisuuksissa voidaan järjestää flipperikisa ilman lisämaksua. Kilpailu pelataan tietokoneavuisteisesti paripelinä (https://matchplay.events/) siten, että ohjelma kertoo peliparin ja pelattavan pelin. Peli pelataan kahteen tauluun ja enemmän pisteitä saanut pelaaja merkitään yhdellä hiiren napsautuksella voittajaksi. Tämän jälkeen ohjelma kertoo seuraavan peliparin. Kisaa jatketaan ajastetusti yleensä 1-2 tuntia (peliajan voi päättää). Kisan jälkeen on pienestä lisämaksusta (10-30 euroa) saatavilla hienot Ikuri Arcade aiheiset palkinnot. Lue lisää flipperikisasta ja palkinnoista.