Yrityksillä, yhdistyksillä, kaveriporukoilla, ym. on mahdollisuus järjestää Ikuri Arcadella yksityistilaisuus. Hinnoittelu on tuntipohjaista ja tilaisuuksiin saa tuoda omat juomat sekä ruoat! Perushintaan sisältyy tarvittaessa myös pieni esittely flippereiden historiasta ja pieni opetustuokio tärkeimmistä pelaamiseen liittyvistä tekniikoista. Paikalla on aina Tampereen flipperiyhdistys ry:n valvoja, joka huolehtii pelien toimivuudesta ja järjestää tilaisuuden osallistujille tarvittaessa leikkimielistä kisailua, ym. ohjelmaa.

Hinnoittelu enintään 15 hengen ryhmille (alvia ei peritä eli hinnat ovat kokonaishintoja):
1 tunti = 100 euroa
2 tuntia = 150 euroa
3 tuntia = 200 euroa (hintaan sisältyy virvoitusjuomat, kahvit ja astiat omille tarjoiluille)
4 tuntia = 250 euroa (hintaan sisältyy virvoitusjuomat, kahvit ja astiat omille tarjoiluille)

Yli neljän tunnin tilaisuudet suunnitellaan tapauskohtaisesti ja sovitaan sopiva hinta.

15 henkilöä ylittävältä määrältä perimme 8 euroa/henkilö. Maksimi osallistujamäärä on 30-35 osallistujaa.

Yksityistilaisuuksiin on saatavilla pienellä lisämaksulla suolaista ja makeaa purtavaa (lihapiirakkaa, riisipiirakkaa munavoilla, paikan päällä paistettuja vohveleita, yms.). Omat juomat ja syötävät saa tuoda yksityistilaisuuksiin. Takahuoneessa oleva jääkaappi on ryhmän käytössä. Yrityksien kannattaa hyödyntää kuluja laskettaessa edustuskuluvähennys.

Flipperihallin puolella on baaritiski, jota voi käyttää yksityistilaisuuksissa pienille tarjoiluille tai juomille. Baaritiskillä voidaan myös pitää flipperikisojen tuloskirjauslaput, yms.

baaritiski

Yksityistilaisuuksissa flipperihallin takahuoneen käyttö kuuluu hintaan. Huoneessa on iso sohva, kuuden hengen pöytä, iso TV ja videotykki sekä jääkaappi. Pöydälle voi kattaa tarjoilut tai käyttää kokouspöytänä. Jääkaapissa juomat pysyvät kylminä.

Takahuoneen pöytä

FLIPPERIKISA YKSITYISTILAISUUDEN YHTEYDESSÄ

Kolmen tunnin tilaisuuksissa on mahdollista järjestää flipperikilpailut. Kilpailussa jokainen pelaa jokaista vastaan yhden pelin kahteen tauluun. Voittaja saa yhden pisteen ja eniten voittoja saanut pelaaja on voittaja. Formaatti sopii kaikille ja yhdistää hyvin ryhmän kaikki jäsenet juttelemaan toistensa kanssa.

kilpailu

Kilpailuun on mahdollisuus liittää palkintojen jako. Teemme yhteistyötä Palkintotehdas Oy:n kanssa, joka toimittaa meille kuvassa näkyviä flipperiaiheisia palkintoja kolmelle parhaalle kaiverruksineen yhteensä 54 eurolla (sis. Alv). Mikäli tarve on jakaa palkinto vain voittajalle, niin on mahdollista tilata kuvassa näkyvä 1. palkinto hintaan 25 euroa kaiverruksineen. Myös perinteisen näköisiä pokaaleja, ym. palkintoja on saatavilla suoraan hallille toimitettuna. Tilaus palkinnoista pitää tehdä vähintään viikkoa ennen tilaisutta.

palkinnot

Yläkerran pelihuoneessamme on Palkintotehtaan palkintokaappi, missä on eri flipperikilpailuista voitettuja palkintoja näytteillä. Alimmalla rivillä on yksityistilaisuuksiin tarkoitetut pokaalit, mutta periaatteessa omiin flipperikisoihin voi tilata melkein minkälaisen palkinnon tahansa. Kaapin pokaaleista voi saada ideoita mietittäessä minkälaiset palkinnot olisivat näyttävimmän näköiset.

Palkintokaappi

Lasten juhliin, synttäreille, ym. on tarjolla lapsille sopivat pikkupokaalit joista lisätietoa täältä.