Ikuri Arcade järjestää vuonna 2020 yritysten välisen flipperiliigan. Tämä tarkoitta sitä, että kerran kuussa yritysten edustajat (1-2 kpl) kokoonnumme kisailemaan Pirkanmaan parhaan yrityksen flipperimestaruudesta Ikuri Arcadelle. Osakilpailuja on ajateltu olevan 10 kpl, joista vähintään viiteen olisi osallistuttava kartuttaakseen pistesaalista. Kisa formaatti on ns. frenzy, missä kaikki pelaavat kaikkia vastan ja kerryttävät pisteitä. Se on hyvä tapa myös verkostoitua muiden yritysten kanssa ja samalla myös todella mukava tapa kisailla. Yrityksen edustaja voi vaihtua kisan aikana eikä kisailussa käytetä henkilönimiä vaan yritys X, edustaja 1, jne.  Viimeisen osakilpailun jälkeen julistetaan kolme parasta yritystä vuoden 2020 lopussa.

Alustavasti olemme ajatelleen hinnoitteluksi 20 euroa/yityksen edustaja/osakilpailu ja hintaan kuuluu kahvit sekä pientä purtavaa. Omat juomat saa ottaa mukaan. Yritykselle voidaan laskuttaa kaksi kertaa vuodessa kaikki tapahtumat kerralla ja kortilla toki voi myös maksaa jokaisen tilaisuuden erikseen.

Jos yritystänne kiinnostaa tämä mahdollisuus osallistua flipperiliigan, niin ota yhteyttä Janneen gsm 040 374 7093 tai sähköpostitse: ikuri.arcade@hotmail.com. Haemme myös sponsoreita, jotka voisivat tuoda tuotepalkintoja, ym. osakilpailuihin. Yritysliigaan osallistuneet yritykset saavat myös alennuksen yksityistilaisuudesta ja hyville sponsoreille tarjoamme yhden tilaisuuden ilmaiseksi.