Ikuri Arcaden peli-illoissa ja lauantain pelipäivissä on mahdollisuus osallistua lipun hintaan kuuluvana syyskisaan. Pelattavana on neljä 90-luvun flipperiä: Diner, Creature From The Black Lagoon, Dracula ja Fish Tales.

Pelit tulevat olemaan jatkuvasti varattuina, joten otamme myös käyttöön 70-luvulta tutun varaustavan eli hae baaritiskiltä poletti ja laita se lasille. Tämä on merkki pelaajalle, että pelin päätyttyä tulee antaa vuoro seuraavalle pelaajalle. Jos haluaa kirjata tuloksen tulosseurantaan (kaikille näkyvissä oleva taulukko netissä), niin pitää ottaa kännykkäkameralla kuva tuloksesta ja tulla näyttämään se minulle baaritiskillä tai lähettää kuva tilaisuuden jälkeen. Aina paras tulos kirjataan jokaiselle kisakoneelle ylös. Yksi tulos/pelaaja/kisakone on aina ylhäällä seurannassa. Konekohtaisesti parhaan tuloksen saanut saa 10 pistettä ja kymmenes vähiten eli 1 pisteen. Sijat 11 ja siitä alaspäin 0 pistettä.

Kisa jatkuu marraskuun 2017 loppuun ja viimeisenä kisapäivänä kolme parasta voittajaa saa Palkintotehtaan tekemät hienot pokaalit palkkioksi. Lisäksi jaossa on jokaisen kisakoneen Palkintotehtaan meille tekemät uniikit palkintolaatat, jotka saa jokaisen kisakoneen parhaan tuloksen saanut. Ja vielä yksi asia. Fish Talesin ja Draculan high score listat nollataan, joten pääset nyt helpommin kirjoittamaan nimesi (TAG) pelien listalle. Näemme tästä listasta myös ko. pelien parhaat pelaajat.